sobota 5. června 2010

Přípravy vrcholí aneb am I ready to go?

Přípravy na cestu do Jižní Koreje pomalu vrcholí, zbývá ještě necelých 19 dní. V pátek jsem si byla vyzvednout studentské vízum na korejské ambasádě v Bubenči. Zda je vízum potřeba nebo není, je snad nejdiskutovanější otázka posledních dní, dokonce ani sám konzul na korejske ambasadě není pevný ve svých tvrzeních, nicméně vízum se hodí v každém případě. :)

Poprvé také poletím dál než do Nizozemí. Odlétám z Mnichova ve 4 hodiny odpoledne a přestup mě čeká v Dubaji. V Seoulu je očekávaný přílet kolem čtvrté hodiny odpoledne. Na let se skutečně těším, let se společností Emirates je prý zážitek na celý život a k tomu dvoupatrovýAirbus A380-800 ... uvidíme :) 




Preparations to my Asian adventure are finishing ... only 19 days to go. On Friday, I was to pick up my student visa at the Korean Embassy in Bubeneč. Whether a visa is needed or not, that is perhaps the most discussed theme of recent days, not even consul at the Korean Embassy is not strong in their arguments, but a visa is suitable in each case :)

I am also going to fly further than the Netherlands at the first time. Departure is planned from Munich at 4 o'clock in the afternoon and one transfer waiting for me in Dubai. In Seoul, there is an expected arrival at about 4 o'clock in the afternoon. I am really looking forward for that flight ... it is said to be an experience of lifetime to fly with Emirates company and double-deck Airbus A380-800 airplane ... but we will see :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat